Wij helpen jou verder!

Ik heb hulp nodig! Hoe helpen we?

Heb je onverwachte financiële tegenvallers, word je werkloos of loopt je relatie stuk?
Het kan iedereen overkomen en tot forse en soms langdurige financiële problemen leiden.
Onze hiervoor geschoolde maatjes ondersteunen je bij het oplossen hiervan en doen dit vanuit de overtuiging dat iedereen ertoe doet en dat je samen altijd oplossingen vindt.

Ik wil hulp

Hoe sta je ervoor?

Kom je regelmatig geld te kort? Kun je niet altijd je vaste lasten betalen? Beantwoord eens onderstaande vragen. Als je een of meer vragen met nee hebt beantwoord, dan is het wellicht raadzaam contact met ons op te nemen om te kijken of wij jou kunnen helpen. Een informatief gesprek kan ook, zonder dat je direct een hulpverleningstraject ingaat. Wacht niet totdat het water aan je lippen staat, maar begin nog vandaag met het oplossen van je problemen.

Meer informatie

Zelf aan de slag

Als je inzicht hebt in je inkomsten en uitgaven, kan je ook zien waar op je kunt besparen. Bijvoorbeeld op je telefoonabonnement, internet of verzekeringen etc. Belangrijk is altijd dat je de vaste lasten zoals huur, gas water en licht, verzekeringen op tijd (automatische overboekingen) betaalt. Het geld dat overblijft is bestemd voor bijvoorbeeld kleding, voeding en plezierige zaken.

Meer informatie