Wij helpen jou verder!

Ik heb hulp nodig!

Heb je  onverwachte financiële tegenvallers, wordt je werkloosheid of loopt je relatie stuk? Het kan iedereen overkomen en tot forse- en soms langdurige financiële problemen leiden. Onze hiervoor geschoolde maatjes ondersteunen bij het oplossen hiervan en doen dit vanuit de overtuiging dat iedereen er toe doet en dat je samen altijd oplossingen vindt.

Ik wil hulp

Hoe sta je ervoor?

Kom je regelmatig geld te kort. Kan je niet altijd de vaste lasten betalen. Beantwoord eens onderstaande vragen. Als je een of meer vragen met nee hebt beantwoord, dan is het wellicht raadzaam contact met ons te leggen om te kijken of wij jou kunnen helpen. Een informatief gesprek kan ook, zonder dat je direct een hulpverleningstraject ingaat. Wacht niet totdat het water aan je lippen staat, maar begin nog vandaag met het oplossen van je problemen.

Meer informatie

Hoe helpen we?

Heb je last van onverwachte financiële tegenvallers, werkloosheid of een scheiding? Het kan iedereen overkomen en tot forse- en soms langdurige problemen leiden. Onze maatjes ondersteunen bij het oplossen hiervan. De hiervoor geschoolde maatjes doen dit vanuit de overtuiging dat iedereen er toe doet en dat je samen altijd oplossingen vindt.

Meer informatie

Zelf aan de slag

Als je inzicht hebt in je inkomsten en uitgaven, kan je ook zien waar op je kunt besparen. Bijvoorbeeld op je telefoonabonnement, internet of verzekeringen etc. Belangrijk is altijd dat je de vaste lasten zoals huur, gas water en licht, verzekeringen op tijd (automatische overboekingen) betaalt. Het geld dat overblijft is bestemd voor bijvoorbeeld kleding, voeding en plezierige zaken.

Meer informatie