Over Maatje Vijfheerenlanden

Wat doen we?

Wij helpen bewoners van Vijfheerenlanden bij het op orde brengen van de thuisadministratie en het oplossen van eventuele schuldenproblematiek. Iedereen kan financiële tegenslag krijgen. Verlies van een partner door overlijden of echtscheiding, verlies van werk, ziekte zijn enkele oorzaken waardoor men in grote financiële problemen kan geraken. Wij hebben geen geld om de financiële problemen op te lossen, maar we hebben wel de expertise om jou uit de schulden te helpen.

Onze opgeleide en gecertificeerde maatjes staan klaar om jou te helpen. Wacht niet langer, maar neem vandaag nog contact op.

Wie we helpen?

Onze doelgroep zijn de inwoners van Vijfheerenlanden die problemen hebben met hun administratie en/of kampen met betalingsachterstanden. Onverwachte financiële tegenvallers, werkloosheid, ziekte, verlies van werk of een scheiding kunnen aanleiding zijn voor forse en soms langdurige problemen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wij helpen iedereen! De hulp van de maatjes is wel gratis, maar niet vrijblijvend.

Draagvlak

Wij zijn aangesloten bij de Landelijke Vereniging Schuldhulpmaatje en werken volgens de door deze vereniging uitgezette werkwijze. Schuldhulpmaatje is inmiddels actief in meer dan honderd gemeenten. Wil jij meer informatie? Kijk dan op de onderstaande websites:

www.schuldhulpmaatje.nl
www.uitdeschulden.nu
www.moneyfit.nl
www.eerstehulpbijschulden.nl

Wij onderhouden goede contacten en werken samen met onder andere het sociale team van de gemeente Vijfheerenlanden, Lekstede Wonen, AVRES, Wijkwinkel, SamenDoen, Voedselbank, Kledingbank Nieuwegein en Stichting SUN Nieuwegein.

Hoe we helpen?

Onder het motto “Samen komen we er wel uit” wordt samen met jou de situatie beoordeeld, samen met jou een plan van aanpak gemaakt en dat voeren we vervolgens samen met jou uit.

Onze maatjes blijven jou vervolgens helpen tot je het zelf weer aan kunt en natuurlijk staat bij Maatje Vijfheerenlanden vertrouwen en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel.

Heb je belangstelling om als maatje mensen met financiële problemen te begeleiden?

Word vrijwilliger

Maak het verschil in iemands leven, ben jij ons nieuwe maatje?

Aanmelden