Over Maatje Vijfheerenlanden

Wat doen we?

Wij helpen bewoners van Vianen en Zederik bij het op orde brengen van de thuisadministratie en oplossen van eventuele schuldenproblematiek. Iedereen kan financiële tegenslag krijgen. Verlies van een partner door overlijden of echtscheiding, verlies van werk, ziekte, dat zijn enkele oorzaken dat men in grote financiële problemen kan geraken. Wij hebben geen geld om de financiële problemen op te lossen maar we hebben wel de expertise om jou uit de schulden te helpen.

Onze opgeleide en gecertificeerde maatjes staan klaar om jou te helpen. Wacht niet langer maar neem vandaag nog contact op.

Wie we helpen?

De doelgroep zijn de inwoners van Vianen en Zederik en alle daarbij behorende kernen die problemen hebben met hun administratie en of kampen met betalingsachterstanden.  Onverwachte financiële tegenvallers, werkloosheid, ziekte, verlies van werk of een scheiding kan aanleiding zijn forse- en soms langdurige problemen. Wij kunnen u daarbij helpen.

Wij helpen iedereen! De hulp van de maatjes is wel gratis maar niet vrijblijvend.

Draagvlak

Wij zijn aangesloten bij de Landelijke Vereniging Schuldhulpmaatje en werken volgens de door hen uitgezette werkwijze. Schuldhulpmaatje is inmiddels actief in meer dan 100 gemeenten. Wil jij meer informatie? Kijk dan op de onderstaande diverse websites o.a.

www.schuldhulpmaatje.nl
www.uitdeschulden.nu
www.moneyfit.nl
www.eerstehulpbijschulden.nl

Wij onderhouden goede contacten en werken samen met o.a. de sociale teams van de gemeenten Vianen en Zederik (per 1-1-2019 gemeente Vijfheerenlanden locatie Vianen en Zederik), Lekstede Wonen, WIL-lekstroom, Wijkwinkel, Voedselbank, Kledingbank Nieuwegein, Stichting SUN Nieuwegein.

Hoe we helpen?

Onder het motto “Samen komen we er wel uit” wordt samen met jou de situatie beoordeeld, samen met jou een plan van aanpak gemaakt en vervolgens samen met jou uitgevoerd.

Onze maatjes blijven jou vervolgens helpen tot je het zelf weer aan kunt en natuurlijk staat bij Maatje Vijfheerenlanden vertrouwen- en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel.

Heb je belangstelling om als maatje mensen met financiële problemen te begeleiden?

Word vrijwilliger

Maak het verschil in iemands leven, ben jij ons nieuwe maatje?

Aanmelden