Nieuw gecertificeerd Maatje Geert van de Beek

Ik ben Geert van de Beek. Ik ben 67 jaar, vader van vier kinderen en twee bonuskinderen van mijn huidige partner. Ik woon sinds 2014 in deze gemeente.

Ik ben sinds 1995 ondernemer en sinds 2016 ook investeerder in diverse bedrijven, zowel in de traditionele sectoren als ook in de wereld van start-up- en scale-upbedrijven. In de loop van mijn leven heb ik persoonlijk ervaren dat het rijpen van de emotionele huishouding van groot belang is in het nemen van goede beslissingen en in de omgang met andere mensen.

Ik heb sinds 2016 ruimte en tijd om mijn ervaring en kennis in te zetten voor mensen die daar behoefte aan hebben. Sinds 2016 heb ik dan ook een aantal ondernemers begeleid. Via het platform Maatje Vijfheerenlanden wil ik graag ook mensen in financiële problemen die daar voor open staan, gaan ondersteunen. Reeds een aantal jaren geleden heb ik mij daarvoor bij Maatje Vijfheerenlanden aangemeld. Mijn partner heeft het voornemen eind 2023 te gaan stoppen met werken en dan staat een aantal maanden reizen op het programma. Hoe zich dat gaat verhouden met de werkzaamheden als Maatje moeten we de komende maanden gaan ervaren.